Diákétkezés a 2022/23-as tanévben

Minden nap meleg ebédre van lehetőség iskolánk menzáján

Ebédelni a tanítási órák után 11:45-től – 15:30-ig lehet, repeta 15:15 – 15:30 között kapható.

Az ebédet imával kezdd és fejezd be, illőn hagyj tiszta asztalt magad után.

Ebédelni 2022. szeptember 5-től lehet
 

Ebédelés : alapvetően diákigazolvánnyal; ideiglenesen vonalkódos ebédkártyával.
Az első ebédkártya díjmentes. A megrongált, elveszett ebédkártya helyett másikat lehet kérni 500 Ft-ért a pénztártól. 
Az ebédosztást számítógépes rendszer segíti: a kártya-leolvasó segítségével megjelenik a monitoron, hogy milyen ebédet kértél, azt a pultnál megkapod és helyet foglalhatsz. 

 

 

Ebédbefizetés a 2022/23-as tanévben

 
Ebéd adatközlés 

 (Az ebed@szmg.hu címre kell beküldeni)

Nyilakozat kedvezményes étkezéshez

 (Az ebed@szmg.hu címre kell beküldeni) 

 

A befizetési rendszer elérhetőségehttps://szmg.eny.hu

Aki az előző tanévben befizetett, annak már van étkezési felülete, amely a megadott e-mail címmel (és jelszóval) bármikor elérhető. Ez az e-mail cím érvényes lesz a tanulói jogviszony végéig.

Aki egy korábbi hónapban befizetett és járvány,  vagy egyéb lemondás miatt túlfizetése keletkezett, annak a soron következő számlában a túlfizetés összege automatikusan jóváíródik - akár a következő tanévre is.


A befizetés időpontja: lásd az alábbi táblázatban!
Ebédelni lehet tanítási napokon a hónap első napjától – a hónap utolsó napjáig.

A befizetés azt jelenti, hogy egész hónapra fizetett, tehát a hónap minden étkezési napján ebédelhet.

 

 Melyik hónapra Befizetés
online

A befizetés napjainak száma:

 December nov. 15-24. 10 naptári nap
 Január dec. 05-13. 9 naptári nap
 Február jan. 15-24. 10 naptári nap
 Március febr. 15-22. 8 naptári nap
 Április márc. 15-24. 10 naptári nap
Május ápr. 15-24. 10 naptári nap
 Június máj. 10-18. 9 naptári nap

 

 

A befizetés menete:

Alap befizetésnél minden hónapban a fent látható táblázat szerint a befizetés időintervallumában a https://szmg.eny.hu felületen megnyílik a lehetőség az ebéd megrendelésére.

Aki ebben a tanévben először szeretne ebédet rendelni, annak a következők szerint kell eljárni:

Regisztrálni kell:  ehhez le kell tölteni az "Adatközlés - az ebédbefizetés regisztrálásához"c. nyomtatványt és aláírva kitöltve,  el kell küldeni az ebed@szmg.hu címre legkésőbb 2022.08.25-ig.

Az ügyintéző rögzíti a rendszerben az adatokat és visszaigazolást küld.

Ezutánhttps://szmg.eny.hu oldalt kell felkeresni, és a regisztrációnál megadott e-mail címmel kell belépni a felületre. 

  1. Ha gmail.com-os a megadott e-mail cím, akkor nem kell jelszó, hanem a sötétebb kék „Bejelentkezés Google fiókkal” mezőre kell kattintani,

  2. ha azonban a gmail.com-tól eltérő a megadott e-mail cím, akkor a „Jelszó emlékeztető”-re kell kattintani, a rendszer generál egy jelszót is, és akkor e-mail cím + jelszó beírása után a világoskék „Bejelentkezés” mezőre kell kattintani.

Végül kérjük az Általános szerződési feltételeket elolvasni és jóváhagyni.

 

A befizetés menetének lépései:

Megrendelés: az Étkezés igénylés fülön látható 3 étlapból össze lehet állítani a havi ebédet, majd a mentés gombra kell kattintani.

Számlázás: vissza kell lépni a Kezdőlap fülre – ahol a számla a felső kék sávba kattintással automatikusan elkészül. A számla a Számlák fülön nézhető meg. Érdemes megnézni/kinyitni, mert átutalásos fizetés esetén szükség lesz a számlaszámra. (Bankkártyás fizetés esetén nem kell külön beírni a számlaszámot, a rendszer automatikusan átemeli a szükséges adatokat.) A megrendelő a sikeres számlakiállítás után e-mailben automatikus visszaigazolást kap.

Befizetés:  bankkártyás fizetés a Befizetés gomb megnyomásával azonnal teljesíthető. Ez esetben csak a kártya adatait kell megadni.
Aki nem használ bankkártyát, az átutalással fizethet: ekkor a Szent Margit Gimnázium 1070 2215 – 1822 8342 – 5120 0002 sz. számlájára kell utalni a számla összegét. A MEGJEGYZÉS ROVATBA MINDENKÉPPEN KÉRJÜK BEÍRNI A SZÁMLA SORSZÁMÁT (PL: SZML-2021/0001), a tanuló nevét és osztályát. (Fontos a sorrend!)

Minden esetben a számla pontos összegét kérjük befizetni. Részfizetést a rendszerrel nem tudunk kezelni, ha a megjegyzés rovatban nincs beírva a számla sorszáma, a tanuló neve, osztálya – akkor nem tudjuk beazonosítani – mindkét esetben visszautaljuk az összeget.

Készpénzes befizetési lehetőség nincs.

Amikor a befizetés megérkezik a gimnázium számlájára, az ügyintéző feltölti a rendszerbe, a befizető automatikus visszaigazolást kap arról hogy a számlája „teljesített” lett.

Aki a megrendelést leadta, de nem lépett tovább – tehát nem állított ki számlát, vagy nem fizetett be –,  annak töröljük a megrendelését, számláját. A sztornózott számláról automatikus értesítést küldünk.

 

Pótrendelés nem lehetséges. 

Menümódosítás és lemondás: az online felületen (ugyanott, ahol a rendelés történt) a tárgynapot megelőző munkanap 10 óráig. A lemondott ebéd árát a rendszer a következő számlában automatikusan jóváírja.

 

Kedvezmény (minden tanév elején megújítandó)

Kérjük a kedvezményt igénybe vevőket, hogy a tanév első befizetése ELŐTT töltsék le a  "Nyilatkozat a kedvezményes étkezéshez" c. nyomtatványt és aláírva küldjék el az ebed@szmg.hu címre és csak a visszaigazolás után állítsanak ki számlát.

50%-os kedvezményt vehet igénybe az a tanuló, aki:

  1. 3 vagy több gyerekes családból származik,
  2. rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult,
  3. tartósan beteg.

A nyilatkozattal együtt szkennelve el kell küldeni a b) pont esetében a rendszeres gyermekvédelmi támogatásról szóló önkormányzati határozatot, a c) pont esetében a tartós betegségről szóló Kormányhivatal által kiállított igazolást is.

 

Az ebédbefizetés ügyintézője, elérhetősége:

Káplánné Erdély Zita

Tel: 06-1/381-0909 /131 mellék (Hétfő - Kedd - Szerda -- 8:30 és 13:00 között)

e-mail: ebed@szmg.hu

 
Naptár
Aktuális | Kovetkező események
ImpresszumAdatkezelési tájékoztató

Minden jog fenntartva © Szent Margit Gimnázium

Tervezte az Unicial