(Ál)hírek - így az év eleji uborkaszezonban.

Mivel most nincsenek kiemelt aktuális hírek (a naptárban minden látható), ezért hogy mégis legyen már valami - néhány kedves, de azért megfontolandó álhírrel szolgálunk.


Megtértek a Margitos diákok
A pápalátogatás, majd a Veni Sancte hatására tömegesen tértek meg a Margitos diákok. Gyónásaikban megjelennek ilyesféle fogalmak, hogy "puskáztam", "nem tartottam be a screen-time-ot", és hasonlók. Coachok, supervisorok és egyéb vates és haruspex szerint a változás már tanulmányaikon, sőt, a szülőkkel való kapcsolataikban is kitapintható.

Megemelték a tanárok bérét
Az EU vált vállvetve a kormánnyal, megháromszorozta a tanári bért. Jól kereső ügyvédek és informatikusok kopogtatnak az iskolák ajtaján, versengenek a jó tanári helyekért. Az igazgatók kénytelenek HR-est alkalmazni, hogy csak az arra legalkalmasabbakkal kelljen nekik személyes interjút tartani.

Felújítják a körteret és a Villányi út elejét
A BKK meghallotta az iskola panaszát, és halk sínekre, modern villamosokra cseréli az iskola előtti területet, illetve fekvőrendőröket helyez ki és széles zebrákat, hogy a diákság könnyedén és biztonságban eljusson a villamosokhoz, metróhoz.

Rollert kapnak a diákok
Egy tehetős öregdiákunk minden diáknak rollert ajánlott fel azért, hogy könnyedén és pontosan eljussanak az iskolába. A roller mellé láthatósági mellényt (természetesen elöl szmg.hu, hátul "A Szent Margit előre megy, nem hátra" felirattal), és könnyű, az épület kupolájára is hajazó (kissé megdőlt kereszttel...), kerékpáros bukósisakot is kapnak. A rollerhez, a szokásos felszereltségén túl tartozik még egy gps (hogy el ne tévedje a Villányi úton) és egy óra, amely jelzi a becsöngetésig hátralévő időt - és apróbb elektromos impulzusokat ad a kormányba késés esetén.

 




Naptár
Aktuális | Kovetkező események
ImpresszumAdatkezelési tájékoztató

Minden jog fenntartva © Szent Margit Gimnázium

Tervezte az Unicial